Oferte Last Minute - Apartamente Regim HotelierProprietăți de Închiriat în Chișinău


Va oferim diverse apartamente de închiriat la Chișinău: garsoniere, mansarde, apartamente cu un dormitor, doua dormitoare, patru camere, apartamente de lux cit și apartamente la buget redus.

Cum functioneazã?Selectați apartamentul potrivit, de la garsoniere până la apartamente de lux, în funcție de criteriile DVS.: bugetul pe noapte, săptămânal sau lunar, durata șederii, numărul de camere / dormitoare.

Expediați-ne solicitarea de rezervare. Echipa noastră vă va contacta în decurs de 15 minute.

Odată ce proprietarul și-a dat aprobarea, rezervarea DVS va fi validată și echipa noastră vă va informa cu privire la detaliile întâlnirii.


Despre Noi

CVS.md este o companie cu sediul central în Chișinău, Moldova, care deservește cu succes clienții din 1999. Cultura corporativă subînțelege relații de lungă durată, transparență și colaborare cu clienții săi. Personalul companiei noastre împărtășește aceste valori și tratează toți clienții în aceeași maniera.

Misiunea noastră este de a sta la dispoziția clienților din momentul în care accesează site-ul nostru până în momentul plecării de la apartament.

Vom crea relații de lungă durată cu fiecare dintre clienții noștri, pentru a ne acorda titlul de prieten în străinătate pe care îl puteți vizita în orice moment al anului.

Pentru Proprietari

Dețineți un apartament în Chișinău? Doriti sa-l dati in chirie? Consultanții noștri profesioniști sunt aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul proiectului DVS imobiliar și pentru a vă răspunde la toate întrebările

ADAUGA PROPRIETATEA