Apartamente de Inchiriat in Chisinau

Garsoniere | Chirii Ieftine | Apartamente de Lux | Regim Hotelier | Chirie Termen Lung


3 persoane


2 camere


2 paturi

Disponibil din: 22.11.2024


Chirie lunara - de la 6 luni


Cât costă închirierea unui apartament în Chișinău?


Prețul de închiriere al apartamentelor din Chișinău depinde de câțiva factori: locație, număr de camere, facilitățile apartamentului, amenajarea interioara și infrastructura cartierului.

Costul închirierii pe terment lung a unui apartament in Chisinau începe de la 180 Euro până la 1400 euro pe lună. Aceste prețuri nu includ servicii de utilități.

Prețul pentru închirieri pe termen scurt, cunoscute ca închirieri de vacanță, începe de la 25 Euro până la 150 pe noapte.

Cum sa închiriez un apartament mobilat în Chișinău?


Procedura de închiriere a apartamentelor în Chișinău cu CVS.md este simplă și fără efort. Pur și simplu selectați apartamentul preferat și expediati cererea de închiriere online.

Vizitând site-ul nostru, puteți accesa informații complete despre inchirierea apartamentelor in Chisinau, inclusiv detalii despre dotările fiecărei proprietăți și locația acesteia pe hartă.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acceptarea finală este condiționată de aprobarea proprietarului proprietății. Odată ce se acordă aprobarea și se efectuează plata în avans, vom confirma rezervarea prin e-mail oficial trimis la adresa de e-mail furnizată. Ultimul pas în închirierea unui apartament in Chisinau presupune semnarea contractului de locatiune.


exemplu procedură pas cu pas

Cum pot plăti chiria în Chișinău?


Chiriașul este întotdeauna liber să aleagă o metodă de plată. Acesta poate fi numerar, transfer bancar sau card la card. Toate aceste metode sunt acceptate. Singurul lucru la care chiriașul ar trebui să acorde atenție, este că plătitorul este responsabil pentru toate costurile asociate tuturor tranzacțiilor tuturor băncilor implicate.


Există costuri suplimentare la închirierea unui apartament în Chișinău?


Prețurile de închiriere zilnice și lunare pentru apartamentele afișate pe paginile site-ului nostru web includ toate taxele locale.

Costurile suplimentare se aplică numai în cazul cazarii pe termen lung. Acestea sunt costurile utilităților si taxa de servicii. Un alt cost este depozitul care în majoritatea cazurilor reprezintă echivalentul prețului de o lună de închiriere și este rambursabil dacă nu se detectează daune interioare și utilitățile sunt achitate.


Ce ar trebui să știe o familie înainte de a închiria un apartament în Chișinău?


Atunci când încercați să găsiți cele mai bune optiuni pentru a închiria un apartament in Chisinau pentru familia dvs., alegerea unui cartier este aproape la fel de esențială ca alegerea unui apartament. Trebuie să fie o zonă sigură, liniștită, cu acces la locuri de joacă și parcuri.

Contactati-ne si experții agenției noastre vor lua in consideratie toate doliantile a fiecarui membru din familie.Copyright © 1999 - 2024

Chirie apartament Chisinau

www.CVS.md
Contacte Toate Apartamentele