Apartamente de Inchiriat in Chisinau

Garsoniere | Chirii Ieftine | Apartamente de Lux | Regim Hotelier | Chirie Termen Lung4 persoane


2 camere


1 pat

Disponibil din: 15.07.2024


Chirie lunara - de la 6 luni

Cât costă închirierea unui apartament în Chișinău?


Prețul de închiriere al apartamentelor din Chișinău depinde de câțiva factori: locație, număr de camere, facilitățile apartamentului, amenajarea interioara și infrastructura cartierului.

Costul închirierii pe terment lung a unui apartament in Chisinau începe de la 180 Euro până la 1400 euro pe lună. Aceste prețuri nu includ servicii de utilități.

Prețul pentru închirieri pe termen scurt, cunoscute ca închirieri de vacanță, începe de la 25 Euro până la 150 pe noapte.

Cum se închiriază un apartament mobilat în Chișinău?


Procedura închirierii apartamentelor din Chișinău este simplă și variată. Cea mai rapidă cale este să ne contactați prin apeluri telefonice, e-mail sau prin mesagerii cunoscute.

Accesând site-ul nostru web puteți găsi informații complete despre apartamente de inchiriat in Chisinau, însă disponibilitățile proprietăților selectate necesita a fi verificate. Fiecare solicitare de rezervare va fi confirmată într-un formular scris din partea noastră. Ultimul pas pentru închirierea unui apartament in Chisinau este semnarea Contractului de închiriere.

Cum pot plăti chiria în Chișinău?


Chiriașul este întotdeauna liber să aleagă o metodă de plată. Acesta poate fi numerar, transfer bancar sau card la card. Toate aceste metode sunt acceptate. Singurul lucru la care chiriașul ar trebui să acorde atenție, este că plătitorul este responsabil pentru toate costurile asociate tuturor tranzacțiilor tuturor băncilor implicate.

Există costuri suplimentare la închirierea unui apartament în Chișinău?


Prețurile de închiriere zilnice și lunare pentru apartamentele afișate pe paginile site-ului nostru web includ toate taxele locale.

Costurile suplimentare se aplică numai în cazul cazarii pe termen lung. Acestea sunt costurile utilităților si taxa de servicii. Un alt cost este depozitul care în majoritatea cazurilor reprezintă echivalentul prețului de o lună de închiriere și este rambursabil dacă nu se detectează daune interioare și utilitățile sunt achitate.

Ce ar trebui să știe o familie înainte de a închiria un apartament în Chișinău?


Atunci când încercați să găsiți cele mai bune optiuni pentru a închiria un apartament in Chisinau pentru familia dvs., alegerea unui cartier este aproape la fel de esențială ca alegerea unui apartament. Trebuie să fie o zonă sigură, liniștită, cu acces la locuri de joacă și parcuri.

Contactati-ne si experții agenției noastre vor lua in consideratie toate doliantile a fiecarui membru din familie.


Copyright © 1999 - 2023

Chirie apartament Chisinau

www.CVS.md
Contacte Toate Apartamentele