Chirii Apartamente in Chisinau


Cautati o garsoniera ieftina de inchiriat in Chisinau? Sau doriti sa inchiriati un apartament de lux in Chisinau?

Fiecare dintre inchirierile noastre mobilate din Chisinau au fost selectate cu atentie de catre angajatii nostri si sunt afisate pe site-ul nostru cu fotografii, descrieri si locatie pe harta.
Inchiriere pe termen lung in Chisinau


Oferim o lista vasta de apartamente mobilate pentru chirie pe termen lung in Chisinau pentru orice buget: garsoniere, mansarde, apartamente cu unul si doua dormitoare, inchirieri mari cu patru camere pentru familii, cazari de lux cu jacuzzi si locuinte confortabile la preturi accesibile.


Toate Chiriile Termen Lung

Inchirieri Termen Scurt in Chisinau


Fie ca va opriti la Chisinau pentru cateva zile sau pentru citeva saptamini, savurati confidentialitatea propriei locuinte, cu o inchiriere a unui apartament in regim hotelier in Chisinau.

Unitatile noastre de cazare in Chisinau sunt situate in partea centrala a orasului in apropierea statiilor de transport public cu o conectiune perfecta cu Aeroportul International Chisinau si cu toate sectoarele orasului.


2 camere

4 persoane

€ 45 € 38 noapte

Rezervă

25.11.2019 - 30.11.2019

Toate Chiriile Regim HotelierCum sa inchiriati un apartament in Chisinau?Cazare in ChisinauSelectati apartamentul potrivit, cost noapte, pret saptamanal sau lunar, durata sederii.

Cum se închiriază apartamente Chișinău?Expediati-ne solicitarea de rezervare.
Echipa noastră va va raspunde in decurs de 15 minute.

Închirieri pe termen scurt și lung ChișinăuOdata ce proprietarul si-a dat aprobarea, rezervarea DVS va fi validata si echipa noastră va va confirma rezervarea.

Contacte

Infiintat in 1999, CVS.md este o agentie imobiliară cu sediul in Chisinau, Moldova, care oferă cu succes chirii pe termen scurt si servicii de cazare corporativa pe termen lung in Chisinau.Detineti un apartament în Chisinau
si doriti sa-l dati in chirie?


Consultanții noștri profesioniști sunt aici pentru

a vă ajuta pe tot parcursul proiectului DVS imobiliar

și pentru a vă răspunde la toate întrebările.


ADAUGA ARARTAMENTUL