Inchiriati un Apartament in ChisinauAgenția imobiliară din Chișinău, CVS.md oferă o gama larga de apartamente de închiriat în Chișinău.

Alegeți un apartament în chirie în Chișinău de la garsoniere la apartamente spațioase pentru familie sau grup, cazare pe termen scurt sau chirii pe termen lung, apartamente ieftine la preț accesibil sau apartamente de lux.

Selectați apartamentul potrivit din catalogul nostru pentru a petrece o ședere confortabilă la Chișinău.

Toate apartamentele oferite sunt mobilate și complet utilate.


Oferte de Închiriere Mobilate


2 camere

3 persoane

€ 45 € 38 noapte Rezervă

From 19/03/2018 till 02/04/2018

1 cameră

2 persoane

€ 35 € 28 noapte Rezervă

From 17/03/2018 till 26/03/2018


Proprietăți de Închiriat în Chișinău


Va oferim diverse apartamente de închiriat la Chișinău: garsoniere, mansarde, apartamente cu un dormitor, doua dormitoare, patru camere, apartamente de lux cit și apartamente la buget redus.

Cum functioneazã?

Selectați apartamentul potrivit, de la garsoniere până la apartamente de lux, în funcție de criteriile DVS.: bugetul pe noapte, săptămânal sau lunar, durata șederii, numărul de camere / dormitoare.Expediați-ne solicitarea de rezervare. Echipa noastră vă va contacta în decurs de 15 minute.Odată ce proprietarul și-a dat aprobarea, rezervarea DVS va fi validată și echipa noastră vă va informa cu privire la detaliile întâlnirii.
Comentariile oaspeților noștriDespre Noi

CVS.md este o companie cu sediul central în Chișinău, Moldova, care deservește cu succes clienții din 1999. Cultura corporativă subînțelege relații de lungă durată, transparență și colaborare cu clienții săi. Personalul companiei noastre împărtășește aceste valori și tratează toți clienții în aceeași maniera.

Misiunea noastră este de a sta la dispoziția clienților din momentul în care accesează site-ul nostru până în momentul plecării de la apartament.

Vom crea relații de lungă durată cu fiecare dintre clienții noștri, pentru a ne acorda titlul de prieten în străinătate pe care îl puteți vizita în orice moment al anului.

Cazare Chisinau

Închirierea apartamentelor în Chișinău este o oportunitate de a vă bucura de o adevărată locuință independentă, ce conferă intimitate ca acasă. Toate apartamentele de închiriat din orașul Chișinău sunt frumos amenajate, complet mobilate și includ facilități precum TV cu ecran plat, aer condiționat, cuptor cu microunde, Wi Fi, bucătărie privată, jacuzzi etc.

Avantajul închirierii unui apartament în Chișinău este costul de cazare fix, indiferent de numărul de oaspeți. Un apartament adăpostește adesea mai mulți oaspeți decât o cameră de hotel și este mai ieftin pentru cazare familială sau în grup.

Bucătăria complet echipată, facilitățile de spălat și de călcat, paturile mari confortabile sunt doar câteva avantaje ale închirierii unui apartament în Chișinău.

Preconizați o călătorie la Chișinău, Moldova? Închiriați un apartament în centrul orașului și simțiți-vă ca acasă.

Pentru Proprietari

Dețineți un apartament în Chișinău? Doriti sa-l dati in chirie? Consultanții noștri profesioniști sunt aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul proiectului DVS imobiliar și pentru a vă răspunde la toate întrebările

ADAUGA PROPRIETATEA