Oferte Last Minute - Apartamente Regim Hotelier


2 camere

4 persoane

€ 45 € 38 noapte Rezervă

30.09.2019 - 05.10.2019

2 camere

4 persoane

€ 40 € 35 noapte Rezervă

10.10.2019 - 13.10.2019


Proprietăți de Închiriat în Chișinău


Va oferim diverse apartamente de închiriat la Chișinău: garsoniere, mansarde, apartamente cu un dormitor, doua dormitoare, patru camere, apartamente de lux cit și apartamente la buget redus.

Cum functioneazã?Selectați apartamentul potrivit, de la garsoniere până la apartamente de lux, în funcție de criteriile DVS.: bugetul pe noapte, săptămânal sau lunar, durata șederii, numărul de camere / dormitoare.

Expediați-ne solicitarea de rezervare. Echipa noastră vă va contacta în decurs de 15 minute.

Odată ce proprietarul și-a dat aprobarea, rezervarea DVS va fi validată și echipa noastră vă va informa cu privire la detaliile întâlnirii.
Cazare Chisinau

Închirierea apartamentelor în Chișinău este o oportunitate de a vă bucura de o adevărată locuință independentă, ce conferă intimitate ca acasă. Toate apartamentele de închiriat din orașul Chișinău sunt frumos amenajate, complet mobilate și includ facilități precum TV cu ecran plat, aer condiționat, cuptor cu microunde, Wi Fi, bucătărie privată, jacuzzi etc.

Avantajul închirierii unui apartament în Chișinău este costul de cazare fix, indiferent de numărul de oaspeți. Un apartament adăpostește adesea mai mulți oaspeți decât o cameră de hotel și este mai ieftin pentru cazare familială sau în grup.

Bucătăria complet echipată, facilitățile de spălat și de călcat, paturile mari confortabile sunt doar câteva avantaje ale închirierii unui apartament în Chișinău.

Preconizați o călătorie la Chișinău, Moldova? Închiriați un apartament în centrul orașului și simțiți-vă ca acasă.

Pentru Proprietari

Dețineți un apartament în Chișinău? Doriti sa-l dati in chirie? Consultanții noștri profesioniști sunt aici pentru a vă ajuta pe tot parcursul proiectului DVS imobiliar și pentru a vă răspunde la toate întrebările

ADAUGA PROPRIETATEA