Chirii Regim Hotelier

Cu o închiriere pe termen scurt, veți avea la dispoziție toate avantajele tipice ale unui hotel si va veti bucura de o intimitate specială, care uneori este dificil de găsit într-un hotel clasic.Acest apartament de lux pe 2 niveluri este situat în centrul orașului, cu o panoramă fascinantă. Are 3 camere și 2 toalete separate pe fiecare etaj. Un dormitor frumos cu acces la o terasă spațioasă, o cameră pentru copii și un living impresionant cu un design eco.

Apartamentul este situat în ansamblul rezidențial Valea Trandafirilor, la doar câteva minute de hipermarketul N1. Există locuri de parcare gratuite lângă clădire și în același timp chiriașii pot opta pentru parcare subterană la un cost suplimentar.

Acest apartament cu doua camere este situat în centrul Chișinăului pe bulevardul principal din Chișinău: Ștefan cel Mare, cu un dormitor separat cu un pat king-size și un dulap imens, o camera de zi mare conectata cu bucătăria și o sufragerie plăcut amenajata.

De asemenea, locatarul va beneficia de un spațiu luminos de lucru cu un birou.

Baia privată este dotată cu o cadă. WC și mașină de spălat.


2 persoane


2 camere


1 pat


Regim hotelier - de la 2 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


Acest nou studio este situat în centrul Chișinăului, într-una dintre cele mai înalte clădiri din oraș. Are un dormitor mare separat, o bucătărie frumoasă și o baie modernă cu o cadă.

Este situat la etajul 9 cu lift.

Locatarii se pot bucura de Wi Fi internet de mare viteză și canale internaționale HD.


2 persoane


1 cameră


1 pat


Regim hotelier - de la 2 nopți


Chirie lunara - de la 2 luni+373 691 43 523


Acest apartament este disponibil pentru cei care doresc să locuiască într-un cartier rezidențial mai liniștit.

Apartamentul este situat în cartierul Râșcani, care se află la mai puțin de 10 minute cu transportul public de centrul orașului. Acesta este un apartament cu un dormitor cu toate facilitățile necesare și preț accesibil pentru închiriere pe termen scurt.

In zona sunt cafenele, supermarketuri, bănci, sushi bar, MacDonald, KFC etc. Transportul public spre centrul orașului este la 5 minute de mers pe jos.


2 persoane


1 cameră


1 pat


Regim hotelier - de la 3 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


locație excelentă a acestui apartament oferă un acces ușor la strada principală a orașului Chișinău și la cea mai mare piață agricola.

Apartamentul este format din 2 camere separate și o bucătărie.

Nu atât de mare, dar poate găzdui 4 persoane în cazul închirierii pe termen scurt.

Curat și confortabil preț accesibil, face ca acest apartament să fie unul dinre cele mai atractive oferte de inchiriere in Chisinau.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


Perfect pentru a fi închiriat pentru oaspeții care preferă să locuiasca în centrul orașului într-o clădire situată de-a lungul bulevardului Stefan cel Mare a municipiului Chișinău. Acest apartament oferă cazare perfecta pe termen scurt sau lung.

Proprietatea ofera un dormitor spațios cu pat dublu, bucătărie complet utilată, living confortabil, balcon și o baie cu cadă.

In imediata apropiere sunt amplasate: Andy's Pizza cu o terasa deschisa, baruri si ambele parcuri centrale care sunt doar la 15 minute de mers pe jos. Transportul public: autobuze / troleibuze asigură o navetă ușoară pentru toate districtele din Chișinău.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Regim hotelier - de la 2 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


Copyright © 1999 - 2021 www.CVS.md

Chirie apartament Chisinau

Contacte Toate Apartamentele