Chirii Termen Lung

Alegeți locuința perfectă din lista noastră largă de închirieri pe termen lung din Chișinău. Găsiți un apartament în orice cartier Chișinău.Situat într-o zonă liniștită, la 7 minute distanta de strada principală din Chișinău, „Ștefan cel Mare”, acest apartament de 3 camere este oferit doar pentru închirieri pe termen lung.

Apartamentul este situat la etajul 7 al unei clădiri cu 15 etaje, cu ascensor.

Prețul accesibil de închiriere include: bucătărie utilată, cameră de zi, un dormitor separat, o cameră separată pentru copii sau care poate fi folosita ca spațiu de birou și o baie mare cu cadă. Acest apartament este curat și confortabil și este de nefumători.

Acest apartament cu 2 camere este oferit spre închiriere în sectorul Rîșcani din Chișinău.

Este situat la etajul 4 al unei clădiri cu 5 etaje, fără ascensor.

La doar 50 de metri de apartament se află: Mcdonalds, KFC, Olivia Cafe, Cafeneaua Tucano, Restaurantul Vasabi Sushi, Centrul Comercial SOIUZ, Magazinul LC Waikiki, Magazinile oficiale a tuturor operatorilor de telefonie mobilă din Moldova, magazine alimentare: VelMart și Linella și multe altele.

Stațiile de transport public sunt la doar câțiva pași și fac legătura cu toate sectoarele din Chișinău.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 12 luni


+373 691 43 523


Acest apartament cu doua camere este situat în centrul Chișinăului pe bulevardul principal din Chișinău: Ștefan cel Mare, cu un dormitor separat cu un pat king-size și un dulap imens, o camera de zi mare conectata cu bucătăria și o sufragerie plăcut amenajata.

De asemenea, locatarul va beneficia de un spațiu luminos de lucru cu un birou.

Baia privată este dotată cu o cadă. WC și mașină de spălat.

Acest apartament cu 3 camere este situat in imediata apropiere de Universitatea de Stat din Chișinău, cu un acces facil spre centrul orașului.

Este potrivit pentru cazarea a 3 persoane și este perfect pentru familii ca chirie pe termen lung.

Sufrageria este conectata cu bucataria si cu camera de zi.

Acest apartament este perfect pentru oaspeții care trebuie să rămână în centrul orașului lângă instituțiile publice și băncile orașului.

Există o stație centrala de autobuze la doar 7 minute distanță, oferind călătorii în toate direcțiile spre țara de origine. Acesta este complet mobilat cu toate elementele esențiale pentru un sejur confortabil.

A devenit un apartament favorit pentru oameni de afaceri și cupluri.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 12 luni


+373 691 43 523


Apartament localizat central și confortabil situat de-a lungul străzii Banulescu Bodony, înconjurat de 2 parcuri publice. Clădirea este amplasată într-o curte liniștită, la 5 minute de mers pe jos de piața principală, bulevardul Stefan cel Mare.

Are un dormitor cu pat dublu și pat suplimentar în camera de agrement. TV și Wi-Fi sunt oferite pentru divertisment. Complet echipat și confortabil pentru cei cărora le place să se relaxeze, să gătească și să se simtă ca acasă.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 12 luni


+373 691 43 523


Copyright © 1999 - 2021 www.CVS.md

Chirie apartament Chisinau

Contacte Toate Apartamentele