Cazari pentru Studenti

Apartament mobilat pentru studenți, apartamente la prețuri accesibile în Chișinău, cazare pentru studențiLocuință micuța situată in centrul orașului într-o curte comuna cu intrare separata, dotata cu strictul necesar pentru o sedere ieftina si confortabilă. Pat extensibil, Wi Fi internet, TV, bucatarie echipata cu vesela, masina de spalat rufe, microunde si frigider si camera de baie cu duș si WC.

Lenjerie de pat si prosoape vor fi furnizate de către proprietar.

Suplimentar costului chiriei, chiriașul va achita 500 MDL/luna (lei moldovenești) pentru toate serviciile comunale si gazul conform contorului.


2 persoane


1 cameră


1 pat


Chirie lunara - de la 12 luni+373 691 43 523


Studiou nou într-o clădire nouă, bine situat între Aeroportul Chișinău și centrul orașului, înconjurat de parcuri, lacuri și cele mai atractive centre comerciale precum Moldova Mall, cu acces facil spre toate sectoarele Chișinăului cu mijloacele de transport public.

Parcare păzită gratuită în curte, cu supraveghere video și intrare securizată.

Apartamentul este situat la etajul 6, cu ascensor și o vedere fascinantă a orasului.

La parter există magazine alimentare și cafenele.


2 persoane


1 cameră


1 pat


Chirie lunara - de la 6 luni+373 691 43 523


Acest apartament este perfect pentru oaspeții care trebuie să rămână în centrul orașului lângă instituțiile publice și băncile orașului.

Există o stație centrala de autobuze la doar 7 minute distanță, oferind călătorii în toate direcțiile spre țara de origine. Acesta este complet mobilat cu toate elementele esențiale pentru un sejur confortabil.

A devenit un apartament favorit pentru oameni de afaceri și cupluri.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 12 luni+373 691 43 523


Apartament localizat central și confortabil situat de-a lungul străzii Banulescu Bodony, înconjurat de 2 parcuri publice. Clădirea este amplasată într-o curte liniștită, la 5 minute de mers pe jos de piața principală, bulevardul Stefan cel Mare.

Are un dormitor cu pat dublu și pat suplimentar în camera de agrement. TV și Wi-Fi sunt oferite pentru divertisment. Complet echipat și confortabil pentru cei cărora le place să se relaxeze, să gătească și să se simtă ca acasă.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Chirie lunara - de la 12 luni+373 691 43 523


Acest apartament este disponibil pentru cei care doresc să locuiască într-un cartier rezidențial mai liniștit.

Apartamentul este situat în cartierul Râșcani, care se află la mai puțin de 10 minute cu transportul public de centrul orașului. Acesta este un apartament cu un dormitor cu toate facilitățile necesare și preț accesibil pentru închiriere pe termen scurt.

In zona sunt cafenele, supermarketuri, bănci, sushi bar, MacDonald, KFC etc. Transportul public spre centrul orașului este la 5 minute de mers pe jos.


2 persoane


1 cameră


1 pat


Regim hotelier - de la 3 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


Perfect pentru a fi închiriat pentru oaspeții care preferă să locuiasca în centrul orașului într-o clădire situată de-a lungul bulevardului Stefan cel Mare a municipiului Chișinău. Acest apartament oferă cazare perfecta pe termen scurt sau lung.

Proprietatea ofera un dormitor spațios cu pat dublu, bucătărie complet utilată, living confortabil, balcon și o baie cu cadă.

In imediata apropiere sunt amplasate: Andy's Pizza cu o terasa deschisa, baruri si ambele parcuri centrale care sunt doar la 15 minute de mers pe jos. Transportul public: autobuze / troleibuze asigură o navetă ușoară pentru toate districtele din Chișinău.


4 persoane


2 camere


2 paturi


Regim hotelier - de la 2 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna+373 691 43 523


Copyright © 1999 - 2021 www.CVS.md

Chirie apartament Chisinau

Contacte Toate Apartamentele