Chirii Lunare

Alegeți locuința perfectă din lista noastră largă de închirieri pe termen lung din Chișinău. Găsiți un apartament în orice cartier Chișinău.
Perfect pentru a fi închiriat pentru oaspeții care preferă să locuiasca în centrul orașului într-o clădire situată de-a lungul bulevardului Stefan cel Mare a municipiului Chișinău. Acest apartament oferă cazare perfecta pe termen scurt sau lung.

Proprietatea ofera un dormitor spațios cu p...


Acest apartament cu un design modern este situat în centrul Chișinăului la intersectia Bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Armeneasca.

Ambele camere separate pot găzdui pina la 4 persoane deoarece in dormitor este un pat mare matrimonial si in living este o canapea extensibila pentru a...


Complet mobilat și disponibil pentru sejururi scurte si lungi, acest apartament este situat într-o zonă avantajoasă, de-a lungul străzii principale din Chișinău. Designul luminos va face șederea DVS plăcută și memorabilă. Camerele sunt separate, bucătăria oferă dotările necesare.

Balco...


Acest apartament este disponibil pentru cei care doresc să locuiască într-un cartier rezidențial mai liniștit.

Apartamentul este situat în cartierul Râșcani, care se află la mai puțin de 10 minute cu transportul public de centrul orașului. Acesta este un apartament cu un dormitor cu toate...


2 persoane


1 cameră


1 pat

Disponibil din: 27.12.2023


Regim hotelier - de la 7 nopți


Chirie lunara - de la 1 luna


Apartament frumos și luminos situat pe strada principală din Chișinău, pe bulevardul Stefan cel Mare. Culorile plăcute în dormitor, pat de dimensiuni mari cu saltelea ortopedica sunt concepute pentru a crea o atmosferă relaxantă. Baie modernă și spațioasă cu podea încălzită confera confort la cele...


Apartament situat unical central. În apropiere sunt pizzerii, cafenele, magazine de modă, bănci cu birouri de schimb valutar, atracții ale orașului și cea mai mare piață de fructe si legume și mâncari locale.

Livingul, bucătăria și zona de luat masa în plan deschis creaza un confort inedi...

Copyright © 1999 - 2023

Chirie apartament Chisinau

www.CVS.md
Contacte Toate Apartamentele