Chirii Lunare

Alegeți locuința perfectă din lista noastră largă de închirieri pe termen lung din Chișinău. Găsiți un apartament în orice cartier Chișinău.
Explorați cea mai recentă oportunitate de a închiria un apartament nou situat în inima Chișinăului în cadrul complexului rezidențial „Albișoara”. Dispunând de o infrastructură extinsă și de alura suplimentară a unui lac întins în imediata apropiere, această reședință promite o experiență de viață co...


3 persoane


2 camere


2 paturi

Disponibil din: 22.11.2024


Chirie lunara - de la 6 luni


Chirie in Chisinau: Apartament mic dar confortabil, pret accesibil pentru inchiriere, situat in centrul orasului Chisinau, pe lângă cele mai vizitate locatii, restaurante, piețe alimentare și birouri oficiale , cum ar fi Banca Națională a Moldovei, Ministerul Finanțelor s.a.

Apartamentul...


Acest apartament cu doua camere este situat în centrul Chișinăului pe bulevardul principal din Chișinău: Ștefan cel Mare, cu un dormitor separat cu un pat king-size și un dulap imens, o camera de zi mare conectata cu bucătăria și o sufragerie plăcut amenajata.

De asemenea, locatarul va b...


Apartament situat unical central. În apropiere sunt pizzerii, cafenele, magazine de modă, bănci cu birouri de schimb valutar, atracții ale orașului și cea mai mare piață de fructe si legume și mâncari locale.

Livingul, bucătăria și zona de luat masa în plan deschis creaza un confort inedi...


Perfect pentru a fi închiriat pentru oaspeții care preferă să locuiasca în centrul orașului într-o clădire situată de-a lungul bulevardului Stefan cel Mare a municipiului Chișinău. Acest apartament oferă cazare perfecta pe termen scurt sau lung.

Proprietatea ofera un dormitor spațios cu p...


Acest apartament elegant și mobilat luxos este situat la etajul 3 al unei clădiri vechi din centrul istoric al Chișinăului.

Suprafața totală a apartamentului este de 90 m2 și include un living mare, 2 dormitoare separate, bucătărie complet utilată, balcon și o baie cu jacuzzi pe colț. <...


4 persoane


3 camere


2 paturi

Disponibil din: 17.09.2024


Regim hotelier - de la 7 nopți


Chirie lunara - de la 2 luni

Copyright © 1999 - 2024

Chirie apartament Chisinau

www.CVS.md
Contacte Toate Apartamentele